Travel Services Bergen

De Israël Reisspecialisten

 

TWEE STEDEN – ÉÉN VAKANTIE

2 Cities Break Aanbieding

Tel Aviv en Jerusalem 

 

TWEE WERELDSTEDEN IN EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE

BEZOEK DE ADEMBENEMENDE WONDEREN VAN JERUZALEM, EEN BOEIENDE MIX VAN DE OUDHEID EN HET HEDEN, VAN CULTUURSCHATTEN EN SITES VAN HET WERELDPATRIMONIUM

VERKEN TEL AVIV - DE STAD DIE NOOIT STOPT: PRACHTIGE STRANDEN, ACTIVITEITEN IN DE OPEN LUCHT, EEN GEWELDIG NACHTLEVEN EN ENTERTAINMENT.

BOEK JE REIS NAAR EEN VAN DE FASCINERENDSTE BESTEMMINGEN VAN DE PLANEET 

 

 

Tel Aviv en Jerusalem | 5 dagen/4 nachten |  v.a. 469 p.p. | Hotel & vlucht 

Deze top aanbieding is nu bij ons te boeken voor een zeer scherpe prijs. 

Twee  nachten een leuk en net hotel op enkele honderden meters afstand vanaf het mooie strand. Gelegen in het leuke en gezelligste deel van de metropool Tel Aviv. Dit super tarief is inlcusief, vlucht en accommodatie en een nooit te vergeten ervaring in het bruisende Tel Aviv. De stad zal u niet allleen doen verbazen op het gebied van Cultuur en historie maar ook op culinair vlak. Tel Aviv staat bekend om de beste Vegetarische restaurants in de wereld. 

De stad heeft een lange boulevard de loopt van de haven in het noorden tot aan het prachtige Jaffa in zuiden. Deze nieuwe boulevard geeft de ruimte aan vele hippe strandtenten en een levendige strandcultuur. Men vergelijkt het ook wel met Miami! 

Twee nachten in het betoverende en mystiek Jeruzalem, de bakermat van onze beschaving. Een openluchtmuseum waarin u zich in bijbelse tijden waant en letterlijk door de geschiedenis loopt. Deze stad is een absolute must om in je leven gezien te hebben. 


 

Afspraak maken